Sedežna garnitura

Sedežna garnitura

Ste ravno končali z novogradnjo ali pa preprosto prenavljate svoj dom? In potrebujete sedežno garnituro? Potem si poglejte, kakšna je na primer sedežna garnitura Šulc, ti vam bodo ponudili največ za vaš denar. Dnevna soba je srce vsakega doma, tam preživimo največ časa. Gledamo televizijo, igramo igrice na igralnih konzolah ali pa se preprosto družimo z družino, prijatelji in našimi hišnimi ljubljenčki. Včasih pa je tudi soba za naš popoldanski počitek.

Sedežna garnitura je glavni del dnevne sobe. Moramo gledati na udobje in trpežnost, se pravi da nam bo služila več let, in pri tem ne bo izgubila barve ter udobja.

Na trgu je danes precej salonov pohištva in trgovin, ki nam ponujajo ogromno izbiro sedežnih garnitur, zato nam že sama izbira prave vzame veliko časa in premišljevanja. Veliko ljudi gleda samo nato da je izdelek estetsko lep in da cena ni previsoka, ne osredotočijo pa se na njegovo kakovost in vrsto materiala. Pri kupovanju sedežnih garnitur je pomembno da podrobno ocenimo vse dejavnike preden se dokončno odločimo, da ne bomo svoje izbire v prihodnosti obžalovali.

Se pravi pomembno je da je udobna ampak ne sme biti prevelika. Če imamo majhen prostor, moramo kupiti manjši kavč, razen seveda če v tem prostoru gledamo le televizijo in ne potrebujemo veliko talnega prostora potem se lahko odločimo za večjega. Seveda pa večja sedežna ni vedno bolj udobna, zelo je pomemben tudi sam material. Usnjene sedežne imajo lepo estetskost in izgledajo elegantne, ampak poleti so vroče in na njih se več znojimo kot na navadnih.

Naslednja pomembna stvar je stil in barva sedežne garniture. Paziti moramo da se skladal z ostalo opremo (moderna oprema=moderna sedežna). Veliko ponudnikov nudi sedežne garniture v kolekciji z vso ostalo opremo, vendar to ni vedno najboljša odločitev za nas. Paziti moramo tudi na samo postavitev. Predlagamo, da se posvetujete katera garnitura bi najbolj ustrezala vašemu prostoru in katera bi vaš prostor vizualno povečala ali pa zmanjšala.

Poznamo več različnih modelov naprimer dvosede, trosede in sedežne garniture v obliki črke U ali L. V zadnjih letih so najbolj pogoste v obliki črke L te so najbolj primerne za manjše sobe. Lahko pa se odločite za dvosed in trosed ter ju postavite nasprotno ali pa poševno. Lahko pa tudi naročite sedežno garnituro po meri, torej če ne najdete nobene, ki ustreza vam in vašim potrebam, ali pa preprosto ni prave dimenzije za vas. Če vas zanima naročilo sedežne garniture po meri se oglasite na zgornji povezavi.