Propolis za razne težave

Propolis za razne težave

Ko kupujemo izdelke od čebelarjem, nas večinoma kupuje samo med. ampak za naše zdravje lahko pri njih dobimo ogromno raznih izdelkov. Propolis je tudi en izdelek, ki bi moral biti v vsakem domu. Na spletni strani https://medenizaklad.si/propolis/  si lahko nekaj preberete, prav tako ga lahko naročite po ugodni ceni. Nekateri ta izdelek dobro poznajo, saj ga uporabljajo za vse možne težave. Drugi ga poznajo samo po imenu, se pa najdejo tudi ljudje, ki še niso slišali za njega. Saj pravijo 100 ljudi, 100 čudi in to še kako velja.

Ljudje smo res si različni. Vsak poskrbi za svoje zdravje na različne načine. Nekateri gredo takoj k zdravniku, nekateri v lekarno. Ogromno pa je takih, ki kupujejo samo naravne izdelke za svoje zdravje. Propolis nam lahko pomaga pri naših težavah, prav tako je naravno zdravilo. Lahko samo na kratko rečem, da so za njega krive čebele. Seveda potem pa je še tukaj pridna roka čebelarja, ki mora narediti propolis res po navodilih. Recepta vam sigurno ne bo nihče izdal, saj vsak čebelar ima svoj recept za izdelke, ki jih izdeluje. Zato pa sem omenila, da bi ga morali imeti vsi doma pri roki, ko se nam pojavijo kakšne težave.

propolis

No pa se posvetimo bolečinam, ki nam propolis lahko pomaga. Če nas boli grlo, ušesa, bolečine zob, tisti ki imajo akne ali kakšne druge težave s kožo in še se bi našla kakšna težava je zelo učinkovit. Sam okus ni prijeten, saj pravijo bolj je kičast oziroma grenak okus bolj pomaga zdravilo. Tako je tudi tukaj, grenak je tisti okus, ki nas odvrne. Ampak vztrajat morate, če hočete, da pride do ozdravitve. Sama barva je različna, tista ta prava je rumenkasta, nič pa ni narobe, če je že postal črne barve. Tudi od drevesa je odvisno iz katerega drevesa je propolis. Isto je pri medu, tudi tam se barva zelo spreminja.