Implantati za vaš lep nasmeh

Implantati za vaš lep nasmeh

Vsak je vesel, če lahko pokaže svoj lepi nasmeh. Pride pa včasih do težave, da se ne moremo nasmejat. Implantati rešijo vse težave našega zobovja. Ne, da se ne moremo, ampak nam je nerodno, ker nam manjka v ustih en zob. Najbolj moteče je, ker se res vidi takoj, če smo izgubili zob od spredaj. Takrat pa postane situacija zelo neprijetna. Ampak danes se da to vse popravit. Zobozdravnik vam stavi zobni vsadek ali implantat.

Implantati

 

Implantati se uporabljajo že precej časa, ampak  dan danes tehnologija se izboljšuje, zato so tudi vse bolj pogostejši in vse bolj kakovostni. Vsadki se vstavijo v čeljustno kost, da nadomeščajo korenino. Dolgi so nekje 16 mm in so iz titana, kar pomeni da ne boste imeli kasneje nobene alergijske reakcije. Implantati so res dober nadomestek za izgubljen zob in da se na koncu počutimo bolje. Najpogosteje, da se ne odločimo za vsadke je denar. Tukaj nastane najpogosteje problem, saj implantate moramo v celoti sami plačat. Večino malo potrpi in si privoščijo, da so na koncu z lepim nasmehom. Včasih se da tudi dogovoriti plačilo na obroke, najboljše pa da se o plačilu zmenite s svojim zobozdravnikom, ki vam bo vsadke delal.

Implantati se lahko naredijo tudi za dva ali več zob. Odvisno koliko vam jih manjka oziroma za koliko se odločite. Vse je odvisno od vas za kaj se odločate. Vse vam bodo uredili tako, da vas ne bo nič bolelo, ko vam vstavljajo vsadek v vašo čeljust. Tudi kasneje ne boste čutili bolečin in ne boste imeli kasneje občutek, da imate v ustih kak tujek. Če vam res manjka kakšen zob se kar pogumno odpravite do svojega zobozdravnika, da vam pove kako naprej. najprej vam bo sigurno poslikal celotno ustno votlino, če pa se on s tem ne ukvarja vas bo napotil na prava vrata.  Za vse informacije boste zvedeli tam, kjer vam bodo vstavili implantat.