Zatemnitev stekel Mediafol

Zatemnitev stekel Mediafol

Vas med vožnjo na zadnjih sedežih v avtu moti sonce, ki neprestano sije v vaš obraz? Zatemnjena avtostekla so dobra rešitev saj preprečujejo sončni svetlobi vstop v vaše vozilo oz. to moč svetlobe vsaj zmanjšajo. Podjetje Mediafol grafika je specializirano za temnenje stekel saj imajo na tem področju za seboj že veliko zadovoljnih strank.

Zatemnitev stekel prinaša številne prednosti vašim vozilom, poleg tega,  da prepreči sijaj sončnih žarkov, prinaša bolj primerne in znosne temperature v avtu ter tako omogoča udobno vožnjo vam in vašim sopotnikom. Temnenje stekel poskrbi tudi za večjo zasebnost in onemogoči vpogled v vaše osebno vozilo, tako vlomilci ne bodo videli vsebine v avtu ali pa bili prepričani, če je kdo v njem. Še ena zelo pomembna prednost zatemnitev stekel, ki se je večina ljudi ne zaveda je ta,  da se zatemnitev doseže z namestitvijo posebne folije na steklo, ki v primeru nesreče prepreči, da se steklo razleti na manjše delce in vas tako obvaruje. Temnejša stekla pa poleg naštetih prednosti, doprinesejo vašemu vozilu estetsko vrednost in s primernim odtenkom dodajo luksuzni izgled.

temnenje stekel

 

Kako poteka postopek temnenje stekel? Stekla je potrebno najprej iz obeh straneh temeljito očistiti, nato stekla  poškropijo s posebno aplikacijsko tekočino in na koncu nanje previdno prilepijo zatemnitveni film oz. folijo. Odstranitev zatemnjenih stekel je nekoliko zahteven postopek, zato opravilo prepustite strokovnjakom, ki bodo delo opravili zanesljivo.

Pomembno je, da poznate vsa pravila, kar se tiče temnenje za stekel. Kolikšna prepustno svetlobe je dovoljena za posamična stekla na avtomobilu in kateri odtenki so dovoljeni ter katere površino se lahko temnijo. Priporočljivo je,  da se prepričate in za nasvet vprašate nekoga, ki se spozna na temo preden se odločite za zatemnitev stekla. Ključnega pomena,  da izberete dobrega ponudnika, ki ima veliko izkušenj in seveda ponuja kakovostne storitve. Mediafol zagotavlja kakovostne folije, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Podjetje pa že več let zadovoljuje stranke s svojo kvaliteto, ki poleg temnenje stekel ponujajo razne grafične storitve, polepitev vozil, fototapete, ovijanje vozil v folijo, različne dekorativne ali reklamne nalepke, reklamne transparente in table.

Odločitev je vaša, želite zaščititi svoje vozilo pred sončnimi žarki in pred vlomilci ter tako poskrbeti za vašo zasebnost ali pa želite vašemu avtu samo povečati estetsko vrednosti je temnenje stekel prava izbira.