Ali je vedeževanje lahko koristno

Ali je vedeževanje lahko koristno
Vedeževanje je veda, ki nam lahko pomaga razkriti prihodnost glede na naše sedanje reakcije, stanje in dejanja. Na tej povezavi si preberite več o vedeževanju na sibila-vedezevanje.si. Naročite se lahko na zanesljivo napoved, kaj vas čaka glede na sedanjo situacijo. In ne pozabite, vedeževanje ni usoda, ampak le pomoč pri odločanju, kaj je bolje narediti, da bi si izboljšali vašo situacijo in rešili težave. Usoda je namreč v vaših rokah in ni strogo ter fiksno zapisana v zvezdah.

vedeževanje

Vedeževanje se lahko izvaja z različnimi kartami, paličicami, kamenčki, kristali, runami, želvinim oklepom, fižoli in še s čim si ljudje pomagajo, da prerokujejo. Zelo pogosto prerokujejo tudi iz kavne usedline. Prerokinja Sibila je priznana in znana po tem, da prerokuje iz angelskih kart, Tarota in iz drugih kart. Odvisno je od vprašanja ter od vaših želja. Ali vam lahko napove usodo?
Vedeževanje je že od nekdaj veljalo za zelo skrivnostno. Nekateri vedeževalci naj bi bili točni in drugi ne. Zakaj je tako? Enostavno lahko rečemo, da so lahko vsi vedeževalci točni ali pa vsi zgrešijo, ker ima človek svobodno voljo. Če se napoveduje nekaj dobrega, se bo to gotovo uresničilo, ker smo tako usmerjeni in je naša volja ter namera v to fokusirana.
Če pa se nam obeta nekaj slabega iz kart, potem ima vedeževanje nalogo, da vam pomaga razkriti ovire ter najti dobro pot do uspeha. Tako se zla usoda takoj spremeni, ker se je vaš fokus spremenil in je vaša volja usmerjena v uspeh.
Če pa si vi vmes premislite in začnete verjeti nasprotno, kot je videl vedeževalec in tako tudi delujete, seveda se napoved ne more uresničiti. Zato je tako težko napovedovati usodo in se dobri vedeževalci raje usmerjajo v nasvete in pomoč ljudem, kako izboljšati svoje življenje ter razne situacije in kako najti najboljše rešitve. Človek, ki poišče vedeževalca ni gotov v sebe in želi le drugo mnenje.