Toplotna črpalka za sanitarno vodo je najboljša rešitev za zmanjšanje visokih stroškov priprave sanitarne vode

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je najboljša rešitev za zmanjšanje visokih stroškov priprave sanitarne vode

Podjetje Kronoterm ponuja cenovno ugodne in prilagojene različice sanitarne toplotne črpalke.

Različna gospodinjstva se pogosto srečujejo s težavami, ki jih povzročajo visoki stroški ogrevanja sanitarne vode. Topla sanitarna voda je seveda nujna, danes si kakovostnega življenja brez nje ne moremo več predstavljati, toda kako si jo zagotoviti na varčen način. Odgovor ponuja podjetje Kronoterm.

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je pri podjetju Kronoterm na voljo v več različnih izvedbah. Za najzahtevnejše uporabnike je na voljo toplotna črpalka za sanitarno vodo ECO WP2 LF-202E | WP2 LF-302E, ki omogoča visoko učinkovitost in enostavno upravljanje z grafičnim LCD zaslonom. Če uporabnik išče optimalno sredino med stroški investicije in visoko učinkovitostjo je zanj prava rešitev toplotna črpalka za sanitarno vodo SILVER WP2 LF-202S | WP2 LF-302S. Tretja možna rešitev je STAR WP2 LF-202B, WP2 LF-302B, ta toplotna črpalka za sanitarno vodo pa je namenjen gospodinjstvom s predhodno vgrajenim bojlerjem.

  

 

Slika 1: Toplotna črpalka za sanitarno vodo: ECO, STAR, SILVER (od leve proti desni)

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je na voljo tudi v različnih velikostih

Razlikujemo tudi med modeli namenjenimi za manjše uporabnike (S1), večje uporabnike (S max) in za uporabnike z že obstoječim bojlerjem (S T). Toplotna črpalka za sanitarno vodo S1 ne potrebuje veliko grelne vode, z volumnom 100 L pa je idealna za počitniške hiše in stanovanja. Kaj pa tista gospodinjstva, ki vsebujejo velike porabnike tople vode? Odgovor je toplotna črpalka za sanitarno vodo S max, z grelno močjo 8 kW in možnostjo daljinskega upravljanja s CLOUD Kronoterm aplikacijo.

Kronoterm pa je pripravil tudi rešitev za tiste, ki imajo dovolj dober obstoječ bojler. To je model S T, ki se lahko priključi kar na steno.

 

VIDEO 1: Toplotna črpalka za sanitarno vodo Kronoterm

https://www.youtube.com/watch?v=lI-AHLrKc0Y