Tečaj francoščine

Tečaj francoščine

Ste eni od tistih, ki imate radi tuje jezike? Sem tudi sama ena od tistih, ki so mi všeč določeni tuji jeziki, ampak nisem med tistimi, ki se jih bi učila. Ne vem prisoten je mogoče en strah, da jaz tega ne bom obvladala, da sem mogoče že v letih. Ampak nikoli nismo preveč stari, da se bi naučili vsaj en tuj jezik. Nekaj o učenju tujih jezikov si lahko preberete tudi na tej strani https://www.karnion.si/tecaj-francoscine/

tečaj francoščine

 

En od tako lepih tujih jezikov je tudi francoščina. Na tečaj francoščine se lahko vpišete vsi, ki imate željo govorit po francosko. Mogoče imate v prihodnosti potovat v prelepo Francijo ali mogoče se greste šolat v tisto deželo. Takrat vam zelo prav bo prišel francoski jezik. Ne se nanašat, da veste angleščino, ni povsod zadosti samo angleščina. Za tečaj francoščine niste nikoli preveč stari. Vse starosti se lahko vpišete in vedite, da se boste tudi naučili.

Ta program, ki sem vam prilepila povezavo, vam ponuja učenje na lažji način. Vsi smo se naučili svoj materin jezik tako, da smo svoje starše poslušali. Tako se boste tudi naučili francoščine. Tečaj francoščine poteka na podlagi poslušanje, ker se na tak način hitreje naučite tujega jezika. Pravijo, da se boste v 40 urnem tečaju že dovolj naučili, da boste lahko brez skrbi odpotovali v Francijo ter se z domačini nekaj zmenili. Tečaj francoščine vam bo zelo koristil, če se boste za njega odločili. Vseeno koliko ste stari, katerega spola ste, vedno se lahko odločite za tečaj. Francoščina je en čudovit jezik, ki se ne uporablja samo v Franciji. Tukaj se ne boste samo naučili govoriti, tudi na samo pisanj ne bodo pozabili. Dobite vse v kompletu, pisanje in govorjenje. Mogoče že veste nekoliko besed, vseeno se lahko prijavite na tečaj, saj na tak način lahko tudi svoje znanje obnovite. Za ceno in vse ostalo pa jih pokličite ali poglejte na njihovo spletno stran.