Kočevski rog

Kočevski rog

Počasi bo tukaj poletje in vsi že nekako razmišljamo kam bomo letos šli na dopust. Ker nas je letos vse malo presenetilo in ne vemo kako bo do poletja eni razmišljajo že o počitnicah pri nas. Ampak kam se pri nam spravit na dopust, da poleg tega nekaj vidiš in doživiš. Vsi samo poznamo Gorenjsko in naše malo morje. Na vse drugo pa pozabimo, pozabimo na prelepo Dolenjsko. Tudi tam lahko doživite marsikaj, mogoče še srečate medveda. Nekaj si preberite na tej povezavi https://ostarija-herbelier.si/dozivetja/, mogoče si boste prav pri njih rezervirali poletne počitnice.

kočevski rog

 

Katerim je vseeno kam gredo na počitnice, samo, da so nekje v naravi in nekaj doživijo je Kočevski rog prava odločitev. Mogoče vam beseda medved vzbuja malo straha v kosteh. Ne, tega se ne rabite bat, saj se ne boste sprehajali po gozdovih, kjer živijo ti prelepi medvedi sami. Če ste malo pogledali na spletno stran Oštarije Herbelier, ste opazili, da vam ponujajo vodene oglede oziroma doživetja v naravi.

Kočevski rog ima ogromno sprehajalnih poti, ampak najbolj varno je, če se res odpravite s spremljevalci. Oni točno vedo, kje so tiste varne poti, kako se obnašat vas naučijo, da vas ne bo strah. Vsi samo poznamo Kočevski rog, kot da tam živijo medvedi. Ampak medveda lahko danes že srečamo povsod, zato ne razmišljajte o njem. Raje razmislite in poglejte kako je tudi pri njih lepo, prekrasna narava vas kar vabi. Lahko se podate tudi naokrog s kolesom, ter spoznate Kočevski rog malo drugače. V Oštariji si rezervirate spanje, ponujajo vam tudi različne domače jedi, ampak žejni tudi ne boste ostali. Ne bo vam žal, če boste letos namesto na hrvaško obalo, obiskali prelepo Dolenjsko. Očarala vas bo v vseh pogledih, tudi reke imajo, kjer si lahko namočite noge ali zaplavate. Imate vse kar vam srce zaželi, samo obiskati jo morate.