Ali so flyeri še vedno aktualni kot reklama

Ali so flyeri še vedno aktualni kot reklama

Flyeri so dobro sredstvo za reklamo, ker so majhni in jih lahko povsod pustite. Za tisk letakov kliknite tukaj in si zagotovite vrhunsko oblikovanje ter tisk v enem dnevu. Kakovostno izdelani in natisnjeni flyeri bodo imel uspeh le, če bodo pritegnili prave stranke, da vam zaupajo, so radovedni in gredo pogledat vašo spletno stran ali trgovino oziroma lokal. Dizajn mora biti vrhunski, malo informacij in seveda z tiste, ki imajo pametne telefone da lahko skenirajo QR kodo ter takoj dobijo vaše informacije. Tako vam bodo stranke tudi zaupale.

flyeri

Kakovostno zdelani flyeri so majhni, da jih lahko daste kamor koli na mizo ali v nabiralnike in jih ljudje lahko spravijo v žep ali torbico. Nekateri jih zatikajo za brisalce od avta in se še kako drugače znajdejo, kot je vlaganje v revije. Lahko imate lastne ideje, kaj bo na njih ali pa vam pomagajo profesionalni oblikovalci ter vam naredijo predloge. Je pa pomembno, ali ste že znani ali ne.

Če ste znano podjetje, potem bodo flyeri oblikovani tako, da bo izpostavljen vaš logo, ki je znan in bo pritegnil ljudi. Na sliki bodo zgovorne informacije o tem, kako rešujete težave ljudi in obvezno mora biti podatek o tem, kako vas ljudje najdejo. Nekateri ta podatek izpustijo, če je logo tako prepoznaven in imate tudi domeno spletne strani enako, da vas sami poiščejo.

Flyeri za podjetja, ki niste priznana so malo drugačni in ne izpostavljajo logotipa, ampak vabijo k temu, da ugotovite, kako vam lahko pomagajo, logotip pa je stalnica, ki mora spremljati vse marketinške aktivnosti, da se vas ljudje navadijo in po tem najdejo bodisi na policah trgovini ali na spletu. Prodaja zaradi letakov se bo gotovo povečala, če so res dobro izdelani, zato izberite profesionalce, ki se že desetletja ukvarjajo z marketingom na vseh področjih ter vedo, kako priti do strank, ker imajo tudi lastne baze. Izkoristite to v svoj prid.